AARDAPPELS UIT DE OVEN
8 middelgrote aardappels
3 dl. Groentebouillon
4 takjes rozemarijn
40 gr. roomboter
1 tl. Kerrie
zwarte peper
2 el. fijngehakte peterselie
2 fijngehakte teentjes knoflook
200 gr. fetakaas of belegen boerenkaas


Was en borstel de aardappels gondig schoon. Zet ze naast elkaar in een aardewerk ovenschaal. Giet de groentebouillon erover en steek in iedere aardappel een half takje rozemarijn. Verwarm de oven voor op 250 graden. Dek de schaal af en laat de aardappels in 30 min.gaar worden. Meng de boter met de knoflook, kerrie, peper en peterselie. Snij de feta/boerenkaas in 8 plakken. Haal de schaal uit de oven en maak in iedere aardappel in het midden een diepe inkeping. Leg in die inkeping een stuk kaas en 5 gr van de kruidenboter. Zet de schaal nog 5 min. zonder deksel in de oven tot de kaas gesmolten is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *