In 2005 kwam voor mij als een donderslag aan de heldere hemel de boodschap dat er bij mij prostaatkanker geconstateerd was. 6 weken daarna geopereerd met de Da-Vinci robot, daarna was de PSA onmeetbaar, de snijvlakken waren schoon. Dat was geen 100 % garantie dat je prostaatkanker verdwenen was heb ik gemerkt, de PSA steeg weer, echter niet snel.

7 jaar later, in 2012, was de PSA bijna 4.00 en toen werd het tijd om te bestralen. Helaas heeft de bestraling nauwelijks gewerkt, mislukt dus, de kanker was uitgezaaid naar 3 plekken in mijn lichaam. Omstreeks die tijd kwam ik door toeval Anneke tegen via een vriendin. “wij gaan je immuun systeem zo sterk mogelijk maken” zei ze. Mijn PSA waarde zakte van 6.30 naar 0.95 en ik denk dat het goud plan en wat andere factoren zeker meegeholpen hebben aan dit resultaat.

Ik kan iedereen Anneke aanbevelen als (mental) coach en deskundige op kruiden gebied.

J.B.

 


 

Nadat onze border-collie zich sloom ging gedragen en een doffe blik in z’n ogen kreeg ben ik op consult bij een dieren arts geweest, tijdens een scan onderzoek werd geconstateerd dat er maag en darm irritatie was na weken medicamenten o.a prednison toegediend te hebben bleef het  sukkelen we kregen de indruk dat het vergiftigings verschijnselen waren.

Toen we ontdekten dat hij zich tegoed gedaan had aan kersen die van de boom afgevallen waren hebben we Anneke haar advies gevraagd. Zij heeft PPtjes (pilletjes & poedertjes) voorgeschreven met de vermelding dat er na een week vooruitgang moest zijn, daar hebben we toch maar in geloofd en ja hoor hij knapte iets op na een paar dagen, de ene dag iets beter dan de andere dag, Anneke heeft toen PPtjes gegeven voor wat zij noemt de opbouw aan te pakken.

We zien nu na 2 weken een weer door de tuin rennende en energieke hond. 

Het heeft gewerkt Ank bedankt ook namens onze klein kinderen het is weer de echte knuffelhond.

Jan

voor na

 

Stoffer LangenbergTwaalf jaar geleden werd bij mij mesothelioom (bostvlieskanker) geconstateerd. Volgens de artsen was er niets meer aan te doen en ik had ongeveer nog maar 3 maanden te leven. Vanwege mijn enorme drive om te leven en speciale kruiden van een natuurgenezer uit Egypte, ben ik hier toch goed uitgekomen. Mijn longen hadden wel een behoorlijke klap gehad en ik was regelmatig benauwd en lag af en toe in het ziekenhuis met longonsteking. Drie jaar geleden kwam ik in contact met Anneke en zij dacht er wel iets aan te kunnen doen met kruiden en energiebehandelingen op afstand. Het wierp inderdaad vruchten af, ik werd steeds minder benauwd en de artsen gaven mij daarover complimenten. Ik ging ook steeds beter muziek maken (trombone).

Op 2 februari van dit jaar werd er slokdarmkanker bij mij geconstateerd. Weer schrikken. Ik was vast van plan ook deze keer weer snel beter te worden. Zelf begon ik keihard aan mijn conditie te werken en van Anneke kreeg ik ondersteuning met eetadviezen, kruiden en een speciale longthee die mijn longen moest schoon houden. Ik ging het traject in van 5 chemokuren en drie wekenlang dagelijks bestralen. Het gekke was dat tijdens deze kuren ik nauwelijks beroerd werd. De operatie naderde, zelf hed ik het gevoel dat de tumor aan het verdwijnen was. Niemand snapte dat ik ziek was. Ik voelde mij prima en zag er heel goed uit. Ook de artsen stonden voor een raadsel, en noemde mij “een witte Raaf”onder de slokdarmkankerpatiënten.

Ik ben drie weken geleden geopereerd, het was een zware operatie, en in het weefsel wat is weggehaald was geen spoor meer te vinden van kankercellen. Inmiddels speel ik alweer trombone.

Ik wens u net zo,n mooi genezingsproces als ik heb gehad toe en kan u de hulp van Anneke met een gerust hart van harte aanbevelen !

 

Stoffer Langenberg
Broecksehof 

 


 

Daar was het dan. Een doos vol kruiden, zaadjes, drankjes en pilletjes. Een volwaardig verrassingspakket per post. In de bijsluiter een keurige opsomming van de inhoud met uitleg over het gebruik en de werking. Zou dit mij gaan helpen?

Ruim drie jaar onderga ik geregeld chemokuren. Inmiddels zijn dat er al 37. Nu even pauze. Mijn longtumor zal nooit meer weggaan, maar veel groter wordt hij ook (nog) niet. Dat geeft mij tijd om nog een beetje te genieten, ware het niet dat mijn lichaam inmiddels wel gesloopt is. Weinig energie en uithoudingsvermogen. Hoe bouw je dat weer een beetje op? Mijn longarts kwam in zijn advies niet verder dan het voorstel om oncologische revalidatie te volgen. Maar dat blijft lastig als je je niet fit voelt. Totdat ik in contact kwam met Anneke. Haar lichtbruin getinte stem beloofde aan de telefoon mij te zullen helpen: Goede voeding en supplementen was haar advies. Binnen veertien dagen ga je al resultaat merken. Niet geschoten is altijd mis, dacht ik nog. En per omgaande was daar dat “verrassingspakket”.

Het was even lastig om de juiste discipline te vinden om al dat goeds gedurende de dag in te nemen. Maar het werkte! Al snel bespeurde ik een vooruitgang. Mijn lichaam kwam weer enigszins in balans. Ik ging mij weer een beetje de “oude” voelen. Heerlijk!

Anneke bedankt. Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

 

Dick

 


 

Harry DingjanAl zes jaar krijg ik voeding en levensstijl adviezen van Anneke, in mijn strijd tegen ziekten die mij de laatste twaalf jaar zijn overkomen.

Ondanks een CVA, hartklachten en prostaatkanker, ben ik in staat zelfstandig te leven.

Soms verzorg ik ook nog honden Nu is mijn bloeddruk goed en de PSA waarde stabiel, dankzij het gezonde eten van Anneke. Goed en gezond eten zijn DE gereedschappen tegen ziekte.

Harry Dingjan

 

 

 

 

 


 

Rode KlaverIn de overgang, ja hoor, het is zover! Al enige tijd liep ik elke week met een nieuwe doos tampax de supermarkt uit… irritant! Mijn wens dat het snel over zou zijn nam ik mee in meditaties met succes.

Inmiddels al 3 maanden geen menstruatie meer maar wel hittegolven. Sinds vorige week neem ik s ochtends 1 beker Rode Klaver thee en nu zijn ook deze verschijnselen weg.

Simpel!!

Joia Stoutjesdijk
Flow Opener 

 

 


 

SpirulinaHet is groen en het…..

Vanaf deze zomer gebruik ik naast vlozaad ook verse spirulina van ‘het vergeten goud’.
Het is het verste van het verste en ook wel wat lastig want het stuift zo.
Toch ben ik een fan van dit gouden groene goedje.
En zeker nu ik ervaren heb hoe het is zonder. Twee weken zijn dan opeens echt lang.

Mijn energie nam zienderogen af. Er was niets echt aan de hand maar oohhh wat werd ik moe. Ik viel zelfs een keer in slaap overdag op de bank en dit is, zo weten de mensen om mij heen, niets voor mij. Zo blij als een kind was ik toen ik mijn eerste schepje weer kon nemen.

Dan maar even 3 keer per dag een schep i.p.v. 1 keer en na 1 week tijd voel ik dat mijn energie er weer is in optima forma.

Joia Stoutjesdijk
Flow Opener


Mijn ervaringen met smeerwortel:

Smeerwortel is een zachte en heerlijk smeerbare zalf, en het werkt verzachtend. Ik hoorde het laatst door iemand omschrijven als de “Nederlandse Arnica”, dat vind ik een mooie omschrijving die de lading dekt. Bij mij bevordert het de bloedsomloop.

Een enkele keer heb ik een groeibeen, als ik smeerwortel gebruik slaap ik zo in, mijn been is “rustig” geworden. De laatste jaren voel ik vaak mijn benen, vermoedelijk door de overgang. Het insmeren, samen met de aandacht die ik mijn benen geef, verlicht de pijn. Ook bij kneuzingen heb ik er baat bij.

Mijn moeder heeft haar enkel gebroken, meer dan een jaar later had ze nog steeds pijn. Ik heb haar de  smeerwortel aangeraden die ze, twee keer per dag maanden lang, gebruikt heeft. Nu voelt ze haar enkel alleen als ze langer gelopen heeft, ze gebruikt de smeerwortel nog een keer per dag.
 
Yolande
Praktijk Magnolia