Anneke de Waal

Goudzoekers wisten het wel!

 

Volg je intuïtie, blijf graven en uiteindelijk vind je het. Niet de makkelijkste weg maar wat een euforie als je de bron hebt bereikt!

In onze tijd, met al onze supermarktketens, een overvloed aan producten, is het eten makkelijk te bereiken. We hoeven niet zo ver te zoeken voor ons proviand. Maar of de euforie uiteindelijk net zo groot is als die van de goudzoekers?

Ik ben Anneke de Waal en ik wil graag een stukje euforie terug brengen in je leven. Want dat het leven simpel en hoogwaardig kan dat is voor mij gesneden koek.

Hoe ga je dat doen Anneke?

Door je nieuwe kennis te geven over de meest simpele werkzame voedende genezende methoden, producten en recepten die jouw lichaam en geest weer in de beste staat van zijn zullen brengen.

Zou dat niet euforisch zijn? Hoe redden we ons als de supermarkten leeg zijn?

Door met mij op pad te gaan leer je hoe je jezelf het beste kunt redden. Maar ook als de supermarkten vol liggen leer ik je hoe je het verloren goud kunt combineren met je bestaande voedingspatronen. Stap voor stap naar je meest gezonde leven. Blakend van gezondheid zijn en lekker energiek.

Ik ben Anneke de Waal, een levensgenietser en onderneemster pur sang. Had een hondenschool, een modevakschool en een spirituele praktijk.

Met alle kennis die ik opdeed tijdens boswandelingen, door mijn grote interesse voor de natuur, kruiden en lekker eten ben ik nu zover om jou te leren hoe jij je leven kunt verrijken met het verloren goud.

ONTDEK HET GOUD IN JE TUIN

HEERLIJK EN HOOGWAARDIG LEREN KOKEN UIT DE NATUUR

SMEERSELS DIE JE KWALEN SNEL, SIMPEL EN LOW BUDGET OPLOSSEN